INSCHRIJVEN BANDS
Interesse?

Turf-festival heeft twee podia: één kleiner podium voor 1 à 2 personen en één groot podium van 4×8 meter.

Heb jij interesse om te komen optreden op ons uitstekend gezellige Turf-festival?
Vul dan onderstaand contact formulier in.

Graag willen de volgende dingen weten:

Naam band/artiest
Muziekstijl
Aantal personen
Link website
Link YouTube filmpjes ( live video`s genieten onze voorkeur !!! )

ZONDER INSCHRIJVING VIA HET FORMULIER HEEFT ER GEEN INSCHRIJVING PLAATSGEVONDEN ( ook voor Winter-Turf )

Wat bieden wij?

Wij bieden voor de hele festivaldag: gratis entree voor de muzikanten, een ongedwongen sfeer, goeie muziek, hamburgers, bier en heeeeeel veeeel liefde!!! (budget om bands uit te betalen hebben we namelijk niet).
Aangezien we bands hebben die graag vaker terug willen komen, zit het vast wel goed met onze liefde!
Voor bands die verder dan een half uur rijden wonen van het Turf-festival, regelen we voor één auto reiskostenvergoeding, inclusief 1 extra toegangskaart voor de BOB (gastenlijst).

En verder…

De organisatie van het Turf-festival beslist natuurlijk zelf welke bands er uiteindelijk komen optreden. En ook het tijdstip waarop zij spelen en de tijdsduur. Elk optreden is verplicht 1 bekend covernummer te spelen i.v.m. herkenbaarheid voor publiek.
We hebben maar een beperkt aantal plaatsen, dus als het dit jaar niet gelukt is om er bij te zijn, dan zien we je inschrijving voor volgend jaar met veel vreugde tegemoet.

De regels voor het inschrijven:

INSCHRIJVEN BANDS/MUZIKANTEN
Turf-festival – 20 mei 2023 – Asten-Heusden

Turf-festival heeft twee podia: één kleiner podium voor 1 à 2 personen en één groot podium van 4×8 meter. Lees de onderstaande voorwaarden en ga akkoord met inschrijving door invullen en het ondertekenen van dit formulier.

• De minimale leeftijd voor toegang tot het Turf-festival is 18 jaar.
• Het bezoeken van/het optreden op het Turf-festival is geheel op eigen risico.
• De organisatie van het Turf-festival is NIET aansprakelijk voor diefstal of schade aan spullen e.d. van de muzikanten.
• Er is een P.A.-installatie aanwezig op Turf, met microfoons en een drumstel. De muzikanten nemen zelf de backline mee.
• De organisatie van het Turf-festival bepaalt het tijdschema en mag daar van af wijken na overleg met betreffende muzikanten.
• De muzikant speelt tenminste één bekende cover voor herkenbaarheid bij het publiek.
• De organisatie van het Turf-festival mag een optreden afbreken bij discriminerend of onfatsoenlijk gedrag/teksten en bij het overschrijden van de geplande tijdsduur.
• Turf-festival keert geen gage uit, maar wel een kilometervergoeding voor één voertuig (bij minimaal 25 kilometer afstand van het festivalterrein, enkele reis)
• Iedere band krijgt een gratis kaartje voor de BOB/gastenlijst. De rest van de gasten(lijst) koopt een kaartje, aangezien de prijs inclusief entree, eten en drank voor 1 volle dag extreem goedkoop is.
• Berg na het optreden eerst je spullen veilig op en feest daarna met ons mee!

Door ondertekening van het formulier ga ik akkoord met de bovenstaande voorwaarden en meld ik mij aan om op te treden op het Turf-festival. Bovendien ga ik akkoord dat de organisatie van het Turf-festival informatie en/of mediabestanden van de website/social media haalt ter promotie van het optreden van de muzikant én het Turf-festival.
:

Inschrijf formulier: