INSCHRIJVEN BANDS

Interesse?

Turf-festival heeft twee podia: één kleiner podium voor 1 à 2 personen en één groot podium van 4 x 9 meter.

Heb jij interesse om te komen optreden op ons uitstekend gezellige Turf-festival?
Klik dan op de link ‘inschrijven bands Turf 2018’ onderaan deze pagina, vul het formulier in en stuur het naar ons! Klik hier om ons te e-mailen.

Houd er wel rekening mee dat we dit jaar “The best of ” 5  jaar Turf  gaan programmeren, dus dat de wel heel erg klein is dat we nog een gaatje in ons programma over hebben.

Inschrijfformulier niet of niet volledig ingevuld, dan heeft er dus ook geen inschrijving plaats gevonden.

Wat bieden wij?

Wij bieden voor de hele festivaldag: gratis entree voor de muzikanten, een ongedwongen sfeer, goeie muziek, hamburgers, bier en heeeeeel veeeel liefde!!! (budget om bands uit te betalen hebben we namelijk niet).
Aangezien we bands hebben die graag vaker terug willen komen, zit het vast wel goed met onze liefde!
Voor bands die verder dan een half uur rijden wonen van het Turf-festival, regelen we voor één auto reiskostenvergoeding, inclusief 1 extra toegangskaart voor de BOB (gastenlijst).

En verder…

De organisatie van het Turf-festival beslist natuurlijk zelf welke bands er uiteindelijk komen optreden. En ook het tijdstip waarop zij spelen.
We hebben maar een beperkt aantal plaatsen, dus als het dit jaar niet gelukt is om er bij te zijn, dan zien we je inschrijving voor volgend jaar met veel vreugde tegemoet.

Link naar inschrijfformulier

Inschrijven band Turf 2018

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *